Jord, anlæg og beton

Vi klarer anlægsarbejde, gravearbejde, jordarbejde og mindre beton- og støbeopgaver for private og erhverv i Randers, Århus og på Djursland.
Brian Svith Kristiansen er autoriseret kloakmester samt udlært anlægsstruktør og har mere end 30 års erfaring med anlægsarbejde for husejere, sommerhusejere, offentlige institutioner og private virksomheder. Herunder blandt andet støbning af sokkel til sommerhus, tilbygninger og huse.

Det rette udstyr til al slags gravearbejde

Vores maskinpark indeholder gravemaskiner fra 1-20 tons, og vi kan derfor udføre udgravninger til både store og små projekter. Uanset om der skal graves i forbindelse med anlægsarbejde, fundamentstøbning eller kloakering, sørger vi for at arbejdet udføres til fuld tilfredshed.

Ekspertise og høj kvalitet

Med vores erfaring og ekspertise er kvaliteten i top hele vejen, uanset om det drejer sig om anlægsarbejde eller jord- og betonopgaver. Så hvis du leder efter en samarbejdspartner til alt fra defekte kloaksystemer til nyt betongulv eller anlæg af udeområder, er du kommet til det rette sted. Med kompetencer inden for kloak, jord, anlæg, beton og belægning, kan vi varetage hele processen.

Til aftalt tid og pris

Vi tror på klare aftaler og fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Derfor indgår vi altid en klar skriftlig aftale med vores kunder, så vi undgår misforståelser. Når du vælger os, kan du derfor være sikker på, at arbejdet leveres til aftalt tid og pris.

Har du et spørgsmål eller ønsker du er uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 29 24 14 92 eller via kontaktformularen.

Læs mere: Belægning, Dræn og Kloakarbejde

Entreprenør i Århus og Randers samt Ebeltoft