Belægning i Århus, Randers og på Djursland

Belægning i høj kvalitet udføres i Århus, Randers og på Djursland. Hos B.S Kristiansen Entreprenør ApS har vi stor erfaring med brolægning og belægning med fliser såvel som belægningssten i indkørsler og på terrasser. Vores kundebase tæller privatpersoner, erhvervskunder og offentlige institutioner i hele Østjylland.

Belægning med fokus på helheden

Der kan være mange ting at tage stilling til, når det kommer til belægning. Skal det eksempelvis være fliser, beton, natursten eller noget fjerde? Vi rådgiver og vejleder gerne vores kunder om, hvilke materialer, farver og mønstre der passer bedst til deres bygning og området generelt. Helhedsindtrykket er vigtigt, og derfor tilbyder vi også jord-, anlæg- og gravearbejde, så hele haven, indkørslen eller parken bliver præcis, som du ønsker. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din indkørsel eller have? Kontakt os for en uforpligtende samtale om projektet.

Erfaring og høj kvalitet

Med over 20 års erfaring i branchen er du sikret kvalitetsarbejde, når du vælger os til at varetage din belægningsopgave. Vi prioriterer den gode kundekontakt højt, så vi ender med et slutresultat, som du kan være 100 % tilfreds med. Vi tilbyder arbejde med belægning i Århus, Randers, Djursland og omegn. Tøv ikke med at kontakte os med din opgave!

Få et uforpligtende tilbud på belægning

Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at ringe på telefon +45 29 24 14 92 eller benytte kontaktformularen her.
Læs mere: Jord, anlæg og beton, Kloakarbejde og Dræn

danskbyggeri logo
Entreprenør Århus, Randers og Ebeltoft